Prosjekt 2023

[ 21. september / BI, Nydalen ]

Prosjekt 2023

[ 21. september / BI, Nydalen ]

Hjem / Innledere / Synnøve Halle

Foto av Synnøve Halle

Synnøve Halle er programleder og prosjektleder i Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune. med program- og porteføljeansvar i avdeling Prosjekt. Halle har ansvar for programområdene Byutvikling, Samferdsel, No-dig avløp, Vannstrømpe og større enkeltstående graveprosjekter.

Innenfor programområdene Byutvikling og Samferdsel jobber kommunen for å koordinere med andre etater og aktører for å samkjøre prosjekter og behov med andre prosjekter i Oslo by.

Utdannet byggingeniør fra Høgskolen i Oslo/OsloMET. Tok deler av utdannelsen ved Universitet i Cape Town, Sør-Afrika. Har jobbet innenfor vann- og avløp i tolv år og startet i Asker kommune på Kommunalteknisk avdeling i 2011, deretter tre år som rådgivende ingeniør i et konsulentfirma.

————————————————————————

Hvordan få til effektivt prosjektsamarbeid mellom byggherrer fra ulike etater i Oslo kommune samtidig som miljøet får prioritet i et strammere marked.

Synnøve Halle startet som prosjektleder i Vann- og avløpsetaten november 2016. Har vært prosjektleder for Klosterenga park, fra forprosjekt til ferdigstilt park. Vann- og avløpsetaten har vært byggherre på dette tverretatlige prosjektet som har bestått av både kunstnere, Kulturetaten, Bymiljøetaten, et stort prosjekteringsteam samt involvering av flere etater som byantikvaren, Oslo bygg KF for å nevne noen. Prosjektet har strukket seg over mange år og stod ferdig våren 2023 og er Oslo kommunes største investering på kunst i offentlig rom, siden Vigelandsparken. Kompleksiteten har vært stor, men parken er et godt bevis på at involvering og samarbeid på tvers av flere etater, kan skape gode og kvalitetsbevisste prosjekter.

INNLEDERE

[INNLEDERE]