Prosjekt 2023

[ 21. september / BI, Nydalen ]

Prosjekt 2023

[ 21. september / BI, Nydalen ]

Hjem / Innledere / Arve Rettedal

Arve Rettedal

Arve Rettedal – VP Renewables Project Deliveries, Equinor

Arve Rettedal har vært ansatt i Equinor siden 2010 og jobbet med prosjektutvikling og utbygging i Norge og utlandet. Han har hatt flere ulike lederstillinger innen prosjektutvikling og leder nå enheten Project Deliveries innen fornybar (REN) i Equinor. Project Deliveries er ansvarlig for konkurransedyktige leveranser og kapasiteter for fornybarprosjekter i Equinor gjennom samhandling med alle regionene (Norway, Europe, APAC, US).

Enheten består av fire hovedområder med følgende ansvar:

  • Site conditions (survey & geo, Energy yield assessment, Metocean)
  • Project Control & Monitoring (Project Control, Information & data management and Estimation)
  • Engineering, Interface & Quality Management (Technical Management, Interface Management and Quality & Risk Management)
  • Construction & Commissioning (Construction, assembly & commissioning)

Balansen mellom standardisering og kompleksitet i offshore vind-prosjekter

Et innblikk i hvordan Equinor har etablert ny prosjektorganisasjon for å sikre effektive prosjekt team og gjennomføring av fornybar prosjekter.

Gjennomgangen vil også gi en oversikt på dagens prosjektportefølje og hvordan organisasjonen er satt opp for å balansere kravet om standardisering og kompleksitet for å sikre lønnsomhet i fornybar prosjektene selskapet har under utvikling.

Læring fra utførte og pågående prosjekter har vært et viktig grunnlag når ny organisasjon har blitt etablert og vil også bli belyst.

INNLEDERE

[INNLEDERE]